Laatulupaus

Annamme laatulupauksen joukkoliikennelain 48§ mukaisesti.

Joukkoliikennelaki

Liikenne Huovarin laatulupaus
Viihdy liikenteessä!

Viihdy liikenteessä!

1. Liikenne Huovari Oy tarjoaa henkilöliikenteen liikennepalveluja turvallisesti, luotettavasti ja asiakaslähtöisesti. Liikenteen keskuspaikka on Sievi. Ajamme liikennettä Suomessa, Euroopassa sekä Venäjällä.

2. Käytössä olevat linja-autot ovat huolletuja ja mukavia tilausajoon. Pyrimme ajamaan mahdollisimman uudella ja modernilla kalustolla.

3. Kuljettajamme pyrkivät palvelemaan kaikkia asiakkaitamme ystävällisesti ja myönteisesti sekä vastaamaan mahdollisuuksien mukaan palveluitamme koskeviin kysymyksiin. Kuljettajamme ottavat työssään huomioon erityisryhmien poikkeukselliset tarpeet ja auttavat tarvittaessa esimerkiksi vanhuksia, lapsia ja liikuntaesteisiä kyytiin nousemissa sekä kyydistä poistumisessa.Koulutamme henkilöstöämme tarpeen mukaisesti.

4. Pyrimme tarjoamaan palvelumme esteettömästi liikuntarajoitteisten ja vammautuneiden erityistarpeet mahdollisimman hyvin huomioiden. Tarvittaessa laajennamme palveluamme kalustolla, jossa on inva- tai paaripaikka.

5. Asiakaspalaute käsitellään viivyttelemättä ja siinä havaittuihin ongelmiin puututaan tarpeen mukaisesti.

6.  Matkalipun hinnan palautusta ja korvauksia koskevat vaatimukset käsitellään tapauskohtaisesti ja perusteet selvittäen.

7. Tiedotamme ajankohtaisista asioista ensisijaisesti kotisivujemme ja sähköpostin kautta.

Katso matkailutarjontamme!