Haaparanta-Tornio 6.4.2024, 35 € / hlö

Tervetuloa ostosmatkalle Tornio-Haaparantaan!

Bussi vie matkustajat suoraan Haaparannan Ikeaan mutta Tornio/Haaparannassa voit tehdä ostoksia myös rajan molemmin puolin olevissa liikkeissä, joihin pääsee kävelemällä.

Matka toteutetaan yhdessä matkatoimisto Matka-Rastin kanssa. Vastuullinen matkanjärjestäjä: matkatoimisto Matka-Rasti Oy

Hinta35 €/hlö
Haaparanta-Tornio 6.4.2024, 35 € / hlö

Kyytiin pääset Sievi-Nivala-Ylivieska-Oulainen-Vihanti-Liminka-Oulu ja kaikilta bussipysäkeiltä matkan varrelta kun ilmoitat siitä meille ennakkoon.

Aikataulu vahvistetaan lähempänä matkaa matkustajille.

Haaparannassa olemme noin 4-5h ja sekä meno- että paluumatkalla pidämme kahvitauon.

Ikeasta kävelymatkan päässä on Rajalla På Gränsen – kauppakeskus, jossa on 40 liikettä ja Angry Birds-leikkipaikka perheen pienimmille. Haaparannan puolella Ikean pihassa on mm. suuri karkkikauppa Candy World ja Iittala Outlet. Kävelymatkan päässä on muutama muukin liike.

Maksu matkasta kuljettajalle käteisellä tai pankkikortilla.  Alle 18-v huoltajan seurassa. Tämän päivämatkan voit perua ilman peruutuskuluja milloin vain. 

Noudatamme yleisiä matkapakettiehtoja.
Matkojen hintoihin ei sisälly vakuutuksia. Matkustajan on itse huolehdittava siitä vakuutusturvasta, jonka hän katsoo matkalla tarvitsevansa.

Järjestäjä pidättää oikeuden mahdollisiin muutoksiin.

Pienet aikataulu- ja reittimuutokset ovat mahdollisia. Lähtijämäärän ollessa liian vähäinen, järjestäjällä on oikeus perua matka. 

Tieto matkan toteutumisesta ilmoitetaan matkaan ilmoittautuneille joko sähköpostitse tai tekstiviestillä. 

Matka toteutetaan yhteistyössä matkatoimisto Matka-Rastin kanssa. Vastuullinen matkanjärjestäjä matkatoimisto Matka-Rasti Oy