Kuopion joulutori ja Ikea/Matkus 11.12.2021, 28 € / hlö

KUOPION JOULUTORI on täynnä valoa, iloa, tuoksuja ja tunnelmaa! Lähde kanssamme hakemaan joulumieltä Kuopion joulutorista, halutessasi voit käydä myös MATKUKSESSA / IKEASSA päivän aikana.

JOULUTORIN TAPAHTUMAT 11.12:
*Australialaisen taiteilija Amanda Pererin valkoista valoa hohtavat jänikset saapuvat avajaisviikonloppuna Kuopion kauppatorille ilahduttamaan Joulutorin vieraita viiden päivän ajan.
*Klo 11-17 Joulutorin hevoskaruselli
*Klo 11-14 Joulupukki ja muori
*Klo 12-13 Juho Kela
*Klo 14-16 tonttupaja
*Klo 14 Lucia neito
*Klo 15 & 16 Hurmos duo
*Klo 15-17 joulupukki ja muori
*Klo 15.30 Valosirkus Spektri on Vannetanssiyhdistyksen esiintymisryhmä, joka tekee LED-välineillä värikkäitä ja näyttäviä valoesityksiä.

Kuopion keskustassa on kävelymatkan päässä myös eri MUSEOITA, joissa voi omatoimisesti vierailla päivän aikana. Pääsymaksut museoissa 10 € / hlö, alennusryhmät 6 € / hlö, alle 18-v veloituksetta.

*Kuopion Korttelimuseossa (Kirkkokatu 22) on tarjolla Korttelimuseon perinteinen JOULUNÄYTTELY jossa voi kokea, miltä joulu tuoksui ja näytti ennen. Museokorttelin kodit on puettu jouluasuun 1800-luvulta 1930-luvulle. Näyttelyssä tapaat vanhan ajan joulupukin ja voit kuunnella joulunajan radio-ohjelmia. https://kuopionkorttelimuseo.fi/nayttelyt/#

*Uudistetun KUOPION MUSEON (Museokatu 1) avajaisnäyttely L3DNARDO DA VINCI. L3DNARDO DA VINCI tarjoaa unohtumattoman kokemuksen, jossa teknologia ja innovaatio hämmästyttävät ja yllättävät. Leonardo itse ilmestyy Kuopion museoon kolmiulotteisena hologrammina, keksinnöt heräävät henkiin lisätyn todellisuuden avulla, ja virtuaalilaseilla lennetään renessanssiajan maailmassa. Näyttely huipentuu projisointien avulla luotuun immersiiviseen tilaan, jossa koko huoneen kattava liikkuva kuvapinta tempaa katselijan mukaansa. Näyttelytekstit ovat saatavilla myös selkosuomeksi. Uppoudu Leonardon merkittävimpiin teoksiin ja keksintöihin kiinnostavalla ja uudella tavalla! https://kuopionmuseo.fi/nayttelyt/

*L3DNARDO DA VINCI levittäytyy myös KUOPION TAIDEMUSEOON (Kauppakatu 35). Kuopion taidemuseossa on esillä jäljennöksiä Leonardon tunnetuimmista taideteoksista Mona Lisasta ja Luolamadonnan eri versioista aina Viimeiseen ehtoolliseen asti. Näyttelyssä pääsee myös tutustumaan alkuperäisteosten jännittäviin vaiheisiin. Mona Lisa on varastettu ja Viimeinen ehtoollinen lähes tuhottu – miten teokset on saatu pelastettua jälkipolville? https://kuopiontaidemuseo.fi/

UUTTA! Perhelippu 2 aikuista + 2 alle 16-vuotiasta lasta = 100 €

Hinta28 €/hlö
Kuopion joulutori ja Ikea/Matkus 11.12.2021, 28 € / hlö

7.00 Sievi ABC 

7.30 Ylivieska linja-autoasema

8.00 Nivala linja-autoasema

8.30 Haapajärvi ABC

Kiuruvesi, pysähdys 30 min

noin klo 11.30 - 12.00 Kuopion tori ja Ikea / Matkus. 


Voit jäädä suoraan Kuopion torille tai jatkaa matkaa Ikeaan. Ikeaan pääsee käymään myös bussilla klo 14.30. Lähdemme paluumatkalle klo 17.00 Ikeasta ja torilta klo 17.15.

Maksu kuljettajalle käteisellä tai pankkikortilla. Alle 18-v huoltajan seurassa. Tämän päivämatkan voit perua ilman peruutuskuluja milloin vain. 

Noudatamme yleisiä matkapakettiehtoja.
Matkojen hintoihin ei sisälly vakuutuksia. Matkustajan on itse huolehdittava siitä vakuutusturvasta, jonka hän katsoo matkalla tarvitsevansa.

Järjestäjä pidättää oikeuden mahdollisiin muutoksiin.

Pienet aikataulu- ja reittimuutokset ovat mahdollisia. Lähtijämäärän ollessa liian vähäinen, järjestäjällä on oikeus perua matka. 

Online-varausMatka maksetaan bussissa.Voit tehdä varauksen myös

Sähköpostitse: asiakaspalvelu@liikennehuovari.fi
Puhelimitse: 08 311 0388