Haaparanta Ikea / Tornio Rajalla-kauppakeskus 20.1.2024, 35 €/hlö

Tervetuloa kyydissämme Tornio-Haaparantaan ostoksille!

Bussi vie matkustajat suoraan Haaparannan Ikeaan mutta kävelemällä pääsee myös läheiseen Tornion Rajalla-kauppakeskukseen ja alueen muihin liikkeisiin.

Matka toteutetaan yhdessä Matka-Rastin kanssa. Vastuullinen matkanjärjestäjä: matkatoimisto Matka-Rasti Oy

Hinta35 €/hlö
Haaparanta Ikea / Tornio Rajalla-kauppakeskus 20.1.2024, 35 €/hlö

Matkan reitti kulkee Ylivieska-Alavieska-Kalajoki-Pyhäjoki-Raahe-Liminka-Kempele-Oulu-Haaparanta. Voit ilmoittautua kyytiin miltä tahansa pysäkiltä matkan varrelta.

Aikataulu vahvistetaan lähempänä matkaa. Perillä Haaparannassa ollaan noin 4-5h. Matkalla on meno- ja paluumatkalla yksi tauko.

Ikeasta kävelymatkan päässä on Rajalla På Gränsen – kauppakeskus, jossa on 40 liikettä ja Angry Birds-leikkipaikka perheen pienimmille. Haaparannan puolella Ikean pihassa on mm. suuri karkkikauppa Candy World ja Iittala Outlet. Kävelymatkan päässä on muutama muukin liike.

Maksu matkasta kuljettajalle käteisellä tai pankkikortilla.  Alle 18-v huoltajan seurassa. Tämän päivämatkan voit perua ilman peruutuskuluja milloin vain. 

Noudatamme yleisiä matkapakettiehtoja.
Matkojen hintoihin ei sisälly vakuutuksia. Matkustajan on itse huolehdittava siitä vakuutusturvasta, jonka hän katsoo matkalla tarvitsevansa.

Järjestäjä pidättää oikeuden mahdollisiin muutoksiin.

Pienet aikataulu- ja reittimuutokset ovat mahdollisia. Lähtijämäärän ollessa liian vähäinen, järjestäjällä on oikeus perua matka. 

Tieto matkan toteutumisesta ilmoitetaan viimeistään lähtöviikolla matkaan ilmoittautuneille joko sähköpostitse tai tekstiviestillä. 

Matka toteutetaan yhteistyössä Matkatoimisto Matka-Rastin kanssa. Vastuullinen matkanjärjestäjä: Matkatoimisto Matka-Rasti Oy

Online-varaus

Matkustaja 1

Voit tehdä varauksen myös

Sähköpostitse: asiakaspalvelu@liikennehuovari.fi
Puhelimitse: 08 311 0388