Teatterimatka Seinäjoelle Äitiä ikävä-näytökseen, 28.1.2023, 99 €

Lähde mukaan katsomaan Eero Huovisen riipaisevan herkkä ja kaunis näytelmä Äitiä ikävä Seinäjoen kaupunginteatteriin.

Helsingin emerituspiispa Eero Huovinen (s. 1944) oli yhdeksänvuotias, kun hänen äitinsä kuoli. Suru mykisti isän, äidistä ei puhuttu, ja Eero ja hänen kaksi nuorempaa veljeään jäivät vastauksia vaille. Kun ei muistella, niin ei myöskään muisteta. Äiti ja ajatukset äidistä haalenivat surulliseksi kuvaksi olohuoneen seinälle, mutta tunteet ja ikävä jäivät kaihertamaan pinnan alle.

Kun Lauri-isä kuoli vuonna 1994, Eero sai haltuunsa vanhempiensa kirjeitä, päiväkirjoja sekä monenlaisia lappusia, jotka olivat täynnä kuvauksia perheen iloista ja suruista. Niiden kautta avautui uusi yhteys menneeseen ja alkoi aikamatka äidin luo. Samalla oli palattava myös koko elämän kestäneen kivun syntyhetkeen. Kirjeitä lukiessa muistot heräsivät eloon ja alkoi tutustuminen todelliseen äitiin. Rakentui kuva onnellisesta ja elämänmyönteisestä nuoresta naisesta, rakastavasta vaimosta ja äidistä, Aili Huovisesta, ja perheen yhteisistä hetkistä, luopumisesta — ja lähdön hetkestä.

Äitiä ikävä on henkilökohtainen, herkkä ja riipaisevan kaunis muistelmateos, jossa Helsingin emerituspiispa Eero Huovinen palaa lapsuutensa maisemiin ja 34-vuotiaana kuolleen äitinsä muistoon. Kaipauksen taival on pitkä. Nyt Huovinen on 78-vuotias ja hänellä on yhä äitiä ikävä. Voiko äidin löytää uudelleen, helpottaako ikävä koskaan?

Matkan hintaan kuuluu bussikuljetus, ruokailu Seinäjoen teatteriravintolassa sekä teatterilippu. Ilmoitathan mahdolliset erityisruokavaliot ilmoittautumisen yhteydessä!
Menu: peruna-juuressärää, porsasta punaviinikastikkeessa, talon leipää ja levitettä, kahvi/tee, hedelmärahka.

Huom! Ilmoittaudu viimeistään 9.1!

Katso matkan peruutusehdot täältä: https://liikennehuovari.fi/fi/yleiset-matkapakettiehdot

Kuvat: Seinäjoen kaupunginteatteri, Jukka Kontkanen

Hinta99 €/hlö
Teatterimatka Seinäjoelle Äitiä ikävä-näytökseen, 28.1.2023, 99 €

Klo 8.15 Ylivieska linja-autoasema

Klo 8.45 Nivala Neste

Klo 9.15 Sievi ravintola Ronai

Toholampi tori

Kaustinen

Tauko matkalla. 

Ruokailu Seinäjoella teatterin ravintolassa noin klo 12.00. 

Seinäjoen kaupunginteatteri klo 13.15 näytös. Näytöksen kesto väliaikoineen 2,5h. 


Näytöksen jälkeen palaamme takaisin lähtöpaikkakunnille, kahvipysähdys välillä.


Huom. Aikataulu on viitteellinen. Vahvistamme lopullisen aikataulun lähtijöille lähempänä matkaa.Matka maksetaan bussissa. 

Tarkista peruutusehdot kohdasta https://liikennehuovari.fi/fi/yleiset-matkapakettiehdot

Hinta sisältää alv:n. Noudatamme yleisiä matkapakettiehtoja. Matkojen hintoihin ei sisälly vakuutuksia. Matkustajan on itse huolehdittava siitä vakuutusturvasta, jonka hän katsoo matkalla tarvitsevansa. Järjestäjä pidättää oikeuden mahdollisiin muutoksiin. Pienet aikataulu- ja reittimuutokset ovat mahdollisia. Lähtijämäärän ollessa liian vähäinen, järjestäjällä on oikeus perua matka. Tässä tapauksessa pyrimme infoamaan asiasta viimeistään viikkoa ennen matkaa. 

Online-varausMatka maksetaan bussissa.Voit tehdä varauksen myös

Sähköpostitse: asiakaspalvelu@liikennehuovari.fi
Puhelimitse: 08 311 0388