Tallinnan joulutorimatka 7.-9.12.2023, 229 €/hlö

Lähde kanssamme hakemaan joulun tunnelmaa Tallinnan joulutorilta!

Tallinnan Raatihuoneentorilla järjestettävillä satumaisilla joulumarkkinoilla kaikki on mahdollista! Joulumarkkinoiden sydän on Viron tärkein ja Euroopan ensimmäinen joulukuusi, jonka perinteet ulottuvat vuoteen 1441.

Elävä joulumaa on koristeltu kuusin, joulukoristein ja valoin. Kauppiaat tarjoavat laajan valikoiman käsitöitä ja virolaisia jouluruokia verimakkarasta ja hapankaalista piparkakkuihin ja kehoa lämmittäviin joulujuomiin. Pienempiä riemastuttavat karusellit, sydäntä lämmittää monipuolinen jouluohjelma.

Matkaamme Tallinnaan bussilla ensin Helsinkiin, josta menemme Eckerön kyydissä tallinnaan ja yöt majoitumme Hestia hotel Seaportissa.
Joulutori sijaitsee noin 2 km päässä hotellista joten siellä voi käydä kävelemälläkin mutta järjestämme sinne myös kuljetuksen perjantaina.

Hinta sisältää:
*Bussikuljetukset Suomessa ja Virossa
*Majoitus 2hh:ssa Hestia hotel Seaportissa
*Laivamatkat Eckerö Linellä
*Opastettu kiertoajelu Tallinnassa ja kuljetus joulutorille

Lisämaksusta:
*Buffet laivassa meno- tai paluumatkalla a 35 €
*1hh lisämaksu 44 €

Ilmoittaudu viimeistään 3.11.

Hinta229 €/hlö
Tallinnan joulutorimatka 7.-9.12.2023, 229 €/hlö

Matka maksetaan laskulla, jonka eräpäivä on viikko ennen matkan alkua. Alle 18-v mukaan huoltajan seurassa. 

Viroon matkustava Suomen kansalainen tarvitsee matkalle mukaansa virallisen matkustusasiakirjan eli passin tai kuvallisen henkilökortin. Ajokortti tai esim. kuvallinen Kela-kortti eivät ole hyväksyttäviä matkustusasiakirjoja. Matkustaja on itse velvollinen huolehtimaan, että mukana on hyväksyttävät ja voimassa olevat matkustusasiakirjat. Matkustaja vastaa itse kaikista mahdollisista lisäkustannuksista, joita hänelle aiheutuu matkustusasiakirjojen puuttumisen vuoksi.

Suosittelemme hankkimaan myös Eurooppalaisen sairaanhoitokortin mukaan matkalle. Kortti on ilmainen ja sen voi tilata kätevästi täältä: https://www.kela.fi/eurooppalainen-sairaanhoitokortti. Kun sinulla on eurooppalainen sairaanhoitokortti, sinun tulisi saada lääketieteellisesti välttämätöntä sairaanhoitoa samaan hintaan kuin maassa asuvien henkilöiden, kun matkustat tilapäisesti toisessa EU-maassa. 

Järjestäjä pidättää oikeuden mahdollisiin muutoksiin.

Pienet aikataulu- ja reittimuutokset ovat mahdollisia. Lähtijämäärän ollessa liian vähäinen, järjestäjällä on oikeus perua matka. Tässä tapauksessa pyrimme infoamaan asiasta viimeistään viikkoa ennen matkaa. Hinta sisältää alv:n. Noudatamme yleisiä matkapakettiehtoja. Matkojen hintoihin ei sisälly vakuutuksia. Matkustajan on itse huolehdittava siitä vakuutusturvasta, jonka hän katsoo matkalla tarvitsemansa.

Torstai 7.12. 

*Lähtö aamulla lähtöpaikkakunnilta (Ylivieska 5.15-Sievi 5.40-Nivala 6.10-Haapajärvi 6.40 -Pihtipudas-Viitasaari)

*Eckerö Line 15.15-17.30 Hel-Tal

*Majoitus Hestia hotel Seaportissa

*Vapaata aikaa Tallinnassa


Perjantai 8.12. 

*Aamiainen hotellissa

*Kiertoajelu Tallinnassa ja käynti joulutorilla. 

*Vapaata aikaa Tallinnassa


Lauantai 9.12

*Aamiainen hotellissa

*Vapaata aikaa Tallinnassa

*Eckerö Line Tal-Hel 12.00 - 14.15

*Ajo Helsingistä lähtöpaikkakunnille


Aikataulu on viitteellinen ja se vahvistetaan lähtijöille lähempänä matkaa.


Online-varaus

Matkustaja 1

Voit tehdä varauksen myös

Sähköpostitse: asiakaspalvelu@liikennehuovari.fi
Puhelimitse: 08 311 0388